Gevulde Papegaaivisfilet met Pesto en lente-ui

Gevulde Papegaaivisfilet met Pesto en lente-ui

1.Voorbereiding:

  • Verwarm de grill (indirect) voor op 180 graden Celsius.

  • Snij de filets open zodat deze gevuld kunnen worden.

2. Bereiden:

  • Leg een groot stuk aluminium folie op een bakplaat op de aanrecht.

  • De vis aan beide zijden besprenkelen met zeezout.

  • Plaats een bananenblad op de het aluminium folie.

  • Meng de worstjes, knoflook, champignons en de groene en gele ui door elkaar en vul hiermee de visfilets.

  • De mayonaise en de pesto goed mengen.

  • Dan uitsmeren over de visfilets.

  • Leg het andere bananenblad erover heen.

  • Neem nog een stuk aluminiumfolie en vouw deze over het geheel in de vorm van een soort buidel moet wel goed sluiten.

  • Dan de visfilets ongeveer zo'n 30 tot 40 minuten indirect grillen

3. Serveren:

  • Voorzichtig het aluminiumfolie verwijderen en opdienen met de overgebleven lente ui.

 

Ingrediënten

  • 4 Papegaaivis filets van circa 200 gram (uitlek gewicht)

  • 2 bananen bladeren

  • 350 gram mayonaise

  • 40 gram kant en klare Pesto

  • 4 in plakjes gesneden gedroogde chorizoworstjes

  • 2 teentjes knoflook, platgedrukt en fijn gesneden

  • 2 grote champignons gesneden

  • 1 bos lente uitjes in tweeën gesneden (20 gram hiervan opzij zetten)

  • ½ gele ui gesneden

  • Zeezout

Related Products