Xmass by Xmall! Gevulde Papegaaivisfilet met Pesto en lente-ui

Xmass by Xmall! Gevulde Papegaaivisfilet met Pesto en lente-ui

1.Voorbereiding:

  • Verwarm de grill (indirect) voor op 180 graden Celsius.

  • Snij de filets open zodat deze gevuld kunnen worden.

2. Bereiden:

  • Leg een groot stuk aluminium folie op een bakplaat op de aanrecht.

  • De vis aan beide zijden besprenkelen met zeezout.

  • Plaats een bananenblad op de het aluminium folie.

  • Meng de worstjes, knoflook, champignons en de groene en gele ui door elkaar en vul hiermee de visfilets.

  • De mayonaise en de pesto goed mengen.

  • Dan uitsmeren over de visfilets.

  • Leg het andere bananenblad erover heen.

  • Neem nog een stuk aluminiumfolie en vouw deze over het geheel in de vorm van een soort buidel moet wel goed sluiten.

  • Dan de visfilets ongeveer zo'n 30 tot 40 minuten indirect grillen

3. Serveren:

  • Voorzichtig het aluminiumfolie verwijderen en opdienen met de overgebleven lente ui.

Wil je direct Papegaaivis bestellen bij Xmall? Klik dan op de links hieronder om direct doorgestuurd te worden naar onze Papegaaivis-pagina.

Link: Xmall Papegaaivis

Ingrediënten

  • 4 Papegaaivis filets van circa 200 gram (uitlek gewicht)

  • 2 bananen bladeren

  • 350 gram mayonaise

  • 40 gram kant en klare Pesto

  • 4 in plakjes gesneden gedroogde chorizoworstjes

  • 2 teentjes knoflook, platgedrukt en fijn gesneden

  • 2 grote champignons gesneden

  • 1 bos lente uitjes in tweeën gesneden (20 gram hiervan opzij zetten)

  • ½ gele ui gesneden

  • Zeezout