1.Voorbereiding:
- Verwarm de grill (indirect) voor op 180 graden Celsius.
-
Snij de filets open zodat deze gevuld kunnen worden.
2. Bereiden:
- Leg een groot stuk aluminium folie op een bakplaat op de aanrecht.
- De vis aan beide zijden besprenkelen met zeezout.
- Plaats een bananenblad op de het aluminium folie.
- Meng de worstjes, knoflook, champignons en de groene en gele ui door elkaar en vul hiermee de visfilets.
- De mayonaise en de pesto goed mengen.
- Dan uitsmeren over de visfilets.
- Leg het andere bananenblad erover heen.
- Neem nog een stuk aluminiumfolie en vouw deze over het geheel in de vorm van een soort buidel moet wel goed sluiten.
- Dan de visfilets ongeveer zo'n 30 tot 40 minuten indirect grillen
3. Serveren:
-
Voorzichtig het aluminiumfolie verwijderen en opdienen met de overgebleven lente ui.
Ingrediënten
- 4 Papegaaivis filets van circa 200 gram (uitlek gewicht)
- 2 bananen bladeren
- 350 gram mayonaise
- 40 gram kant en klare Pesto
- 4 in plakjes gesneden gedroogde chorizoworstjes
- 2 teentjes knoflook, platgedrukt en fijn gesneden
- 2 grote champignons gesneden
- 1 bos lente uitjes in tweeën gesneden (20 gram hiervan opzij zetten)
- ½ gele ui gesneden
- Zeezout










