Zalm in romige saus met tagliatelle

Zalm in romige saus met tagliatelle

Recept: Zalm in Romige Saus met Tagliatelle

Ingrediënten:

  • 4 zalmfilets
  • 300g tagliatelle
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 200ml room
  • 50g Parmezaanse kaas
  • Verse peterselie, fijngehakt
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verhit olie in een pan en bak de zalmfilets aan beide zijden goudbruin. Haal ze uit de pan en zet opzij.
  3. Fruit de ui en knoflook in dezelfde pan tot ze zacht zijn.
  4. Voeg de room toe en breng aan de kook. Laat het mengsel zachtjes pruttelen tot het iets dikker wordt.
  5. Roer de Parmezaanse kaas door de saus tot het gesmolten is. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Leg de zalmfilets terug in de pan en laat ze nog een paar minuten sudderen tot ze gaar zijn.
  7. Serveer de zalm en romige saus over de gekookte tagliatelle en garneer met verse peterselie.

Geniet van deze verrukkelijke maaltijd!