Recept: Zalm in Romige Saus met Tagliatelle
Ingrediënten:
- 4 zalmfilets
- 300g tagliatelle
- 1 ui, fijngesneden
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 200ml room
- 50g Parmezaanse kaas
- Verse peterselie, fijngehakt
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
- Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
- Verhit olie in een pan en bak de zalmfilets aan beide zijden goudbruin. Haal ze uit de pan en zet opzij.
- Fruit de ui en knoflook in dezelfde pan tot ze zacht zijn.
- Voeg de room toe en breng aan de kook. Laat het mengsel zachtjes pruttelen tot het iets dikker wordt.
- Roer de Parmezaanse kaas door de saus tot het gesmolten is. Breng op smaak met zout en peper.
- Leg de zalmfilets terug in de pan en laat ze nog een paar minuten sudderen tot ze gaar zijn.
- Serveer de zalm en romige saus over de gekookte tagliatelle en garneer met verse peterselie.
Geniet van deze verrukkelijke maaltijd!