Tarbot a la Toscanini

Tarbot a la Toscanini

1.Bereiding:

  • Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen.

  • Knoflook erboven uitpersen & peterselie fijn knippen en roer het geheel goed door.
  • Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

2. Bakken:

  • Vis bestrooien met zout en peper.

  • In koekenpan olie verhitten en hierin vis op de huidkant 2-3 minuten bruin en gaar bakken, daarna nog 1 minuut op de andere kant.

  • Bak ondertussen de zeekraal en bospaddenstoelen en voeg hierbij een klein beetje citroensap.

3. Serveren:

  • Serveer het geheel met olijfolie en serveer met rijst of pasta.

 

Ingrediënten

  • 2 citroenen

  • 1 teen knoflook

  • 4 takjes verse peterselie

  • 4 tarbotfilets (a 125-150 g)

  • zout en peper

  • 1 dl olijfolie

  • Pasta of rijst

Related Products