1.Bereiding:
-
Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen.
-
Knoflook erboven uitpersen & peterselie fijn knippen en roer het geheel goed door.
-
Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
2. Bakken:
-
Vis bestrooien met zout en peper.
-
In koekenpan olie verhitten en hierin vis op de huidkant 2-3 minuten bruin en gaar bakken, daarna nog 1 minuut op de andere kant.
-
Bak ondertussen de zeekraal en bospaddenstoelen en voeg hierbij een klein beetje citroensap.
3. Serveren:
-
Serveer het geheel met olijfolie en serveer met rijst of pasta.
Ingrediënten
- 2 citroenen
- 1 teen knoflook
- 4 takjes verse peterselie
- 4 tarbotfilets (a 125-150 g)
- zout en peper
- 1 dl olijfolie
- Pasta of rijst