1.Bereiding:
-
Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen.
-
Knoflook erboven uitpersen & peterselie fijn knippen en roer het geheel goed door.
-
Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.
2. Bakken:
-
Vis bestrooien met zout en peper.
-
In koekenpan olie verhitten en hierin vis op de huidkant 2-3 minuten bruin en gaar bakken, daarna nog 1 minuut op de andere kant.
-
Bak ondertussen de zeekraal en bospaddenstoelen en voeg hierbij een klein beetje citroensap.
3. Serveren:
-
Serveer het geheel met olijfolie en serveer met rijst of pasta.
Wil je direct Tarbotfilet bestellen bij Xmall? Klik dan op de links hieronder om direct doorgestuurd te worden naar onze Tarbot-pagina.
Link: Xmall Tarbot
Ingrediënten
- 2 citroenen
- 1 teen knoflook
- 4 takjes verse peterselie
- 4 tarbotfilets (a 125-150 g)
- zout en peper
- 1 dl olijfolie
- Pasta of rijst