Vacature Administratief Medewerker bij XMALL op Urk (24 – 40 uur)

Vacature Administratief Medewerker bij XMALL op Urk (24 – 40 uur)

Heb je oog voor detail, werk je secuur en word jij enthousiast van een optimale administratie, factuurverwerking en de algehele boekhouding van een dynamische organisatie op orde houden? XMALL, jouw toekomstige werkgever op Urk, is op zoek naar een proactieve Administratief Medewerker met energie die ons team komt versterken.

Wat staat je te wachten?

Als Administratief Medewerker bij XMALL ben je het kloppende hart van onze backoffice. Jouw flexibiliteit en administratieve skills zorgen ervoor dat de boekhouding altijd bijgewerkt is en dat betalingsverkeer en factuurverwerking in goede banen wordt geleid. Daarnaast beantwoord je  telefoontjes, verwerk je post en hou je het archief up-to-date is. Ook ben je een steun en toeverlaat voor onze directie, waarbij je indien nodig ondersteuning biedt als persoonlijk assistent.

Verder komt jouw administratieve kracht naar voren in het verwerken van bestellingen, het aanvragen van offertes en het afhandelen van e-mails. Met jouw uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, ben je een belangrijke schakel in onze communicatie. Ervaring met MS Office is een pré.

In ons team is samenwerking essentieel. Als Administratief Medewerker verbind je collega’s van verschillende afdelingen met elkaar en zorg je voor een gestroomlijnde samenwerking.

Wat hebben wij voor jou in petto?

  • Een salaris tot maximaal € 2.800,- bruto per maand;
  • Flexibele werkuren van 24 tot 40 uur per week, afgestemd op jouw voorkeuren;
  • Een stimulerende werkomgeving waarin jouw persoonlijke groei centraal staat;
  • Een hecht team dat samen prestaties viert;
  • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Over XMALL

XMALL is gevestigd op Urk en sinds 2014 dagelijks bezig met het bezorgen van levende, verse en bevroren vis. In 2020 is ons assortiment uitgebreid met vlees en inmiddels weten ruim 15.000 klanten ons te vinden. Ons vaste team bestaat uit 5 medewerkers op de backoffice die verantwoordelijk zijn voor klantcontact, het verwerken van bestellingen, het bijhouden van voorraden en de inkoop. Daarnaast beschikken we over 4 productiemedewerkers die dagelijks bestellingen portioneren, inpakken en bezorgen van bestellingen.

Klaar voor je volgende carrièrestap?

Ben jij de administratieve duizendpoot die wij zoeken en word jij onze nieuwe Administratief Medewerker? Neem contact op met Xiao Chen via administratie@xiaos.nl of bel naar 06 14647187. We nodigen je graag uit om te solliciteren of om meer te weten te komen over deze functie.

XMALL
Breehorn 8A
8321 WP Urk
Nederland

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.