- 500 gram kreeft
- 250 gram spaghetti
- 400 ml kookroom
- 200 gram grana padano
- 1 grote ui
- 4 tenen knoflook
- chilivlokken
- peterselie
- Kook de spaghetti volgens verpakking gaar en bewaar het kookvocht.
- Maak de kreeft schoon en gebruik de zout, peper, chilivlokken en peterselie naar smaak om het vlees te kruiden.
- Bak het kreeftenvlees in een beetje boter. Houd het vlees apart als deze gaar is.
- Bak de ui en de knoflook kort aan, en voeg 150 ml kookvocht van de spaghetti toe. Voeg ook de kookroom en de grana padano toe, en laat alles 3 minuten goed inkoken. Doe ook nog wat peper in de saus en roer alles goed door.
- Voeg de spaghetti toe aan de saus, samen met de kreeft.
- Serveer het gerecht met peterselie en eventueel een schijfje citroen voor een frisse toevoeging.