- 1 biefstuk
- 75gr champignons
- zongedroogde tomaatjes
- scheutje ketjap manis
- rucola
- taugé
- olijfolie
- peper en zout
- 1 el mayonaise
- 1 el truffelmayonaise
- 1 tl mosterd
- Haal de biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
- Meng de mayonaise, truffelmayonaise en mosterd met elkaar.
- Snij de champignons in stukjes en bak deze met de tauge in de
- olijfolie.
- Blus af met een scheutje ketjap en laat dit 5 min al roerend op laag
- vuur pruttelen.
- Zet een koekenpan op hoog vuur,
- besprenkel de biefstuk met peper en zout en bak de biefstuk 2
- minuten aan elke kant voor een medium biefstuk.
- Laat de biefstuk daarna even rusten in aluminiumfolie.
- Smeer het broodje in met de saus met daar boven op de rucola,
- snij de biefstuk in plakjes en verdeel over het broodje.
- Garneer met de champignons en taugé en de stukjes tomaat