Broodje biefstuk

  • 1 biefstuk
  • 75gr champignons
  • zongedroogde tomaatjes
  • scheutje ketjap manis
  • rucola
  • taugé
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 1 el mayonaise
  • 1 el truffelmayonaise
  • 1 tl mosterd
  1. Haal de biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  2. Meng de mayonaise, truffelmayonaise en mosterd met elkaar.
  3. Snij de champignons in stukjes en bak deze met de tauge in de
  4. olijfolie.
  5. Blus af met een scheutje ketjap en laat dit 5 min al roerend op laag
  6. vuur pruttelen.
  7. Zet een koekenpan op hoog vuur,
  8. besprenkel de biefstuk met peper en zout en bak de biefstuk 2
  9. minuten aan elke kant voor een medium biefstuk.
  10. Laat de biefstuk daarna even rusten in aluminiumfolie.
  11. Smeer het broodje in met de saus met daar boven op de rucola,
  12. snij de biefstuk in plakjes en verdeel over het broodje.
  13. Garneer met de champignons en taugé en de stukjes tomaat