Cooked whelk 1kg

0 out of 5

 9,95

Beschrijving

Geniet van de overheerlijke smaak van cooked whelk met ons diepgevroren product van 1 kg. Onze cooked whelk biedt een eenvoudige en handige manier om deze culinaire zeevrucht in huis te halen en direct vanuit je vriezer te genieten.

Elk stuk is zorgvuldig gekookt en vervolgens snel ingevroren om de natuurlijke smaak, textuur en voedingswaarde te behouden. Met een handige verpakking van 1 kg is dit product perfect voor zowel thuisgebruik als voor professionele keukens.

Of je nu een liefhebber van zeevruchten bent of op zoek bent naar een unieke toevoeging aan je culinaire creaties, onze diepgevroren cooked whelk biedt een heerlijke en eenvoudige oplossing. Ontdooi de benodigde hoeveelheid en voeg deze verrukkelijke wulken toe aan je favoriete gerechten.

Laat je verleiden door de smaakvolle en sappige ervaring van onze diepgevroren cooked whelk. Met gemakkelijke bereiding en een verfijnde smaak is dit de perfecte keuze voor liefhebbers van zeevruchten die houden van de eenvoud van een hoogwaardig diepvriesproduct. Ontdek de rijkdom van de zee in je eigen keuken met onze cooked whelk.

Extra informatie

Gewicht

1 kilo

Herkomst

Ierland

Houdbaarheid na ontdooien

1 dag

Misschien ook lekker?