Zeeuwse oesters Nr.2 25st

0 out of 5

 19,95

Beschrijving

De Zeeuwse oester is een delicatesse uit Zeeland, gekend om zijn unieke smaak, met een ziltige en verfijnde zoetheid. Deze oesters worden met zorg gekweekt in het heldere water van de Zeeuwse delta, wat resulteert in een hoogwaardige en smaakvolle schelpdierervaring.

Per verpakking kun je 25 verse oesters verwachten, van maat Nr. 2.

Stel je voor: de verfijnde smaak van de zee op je bord met onze Zeeuwse oesters! Ontdek de hoogste kwaliteit in zeevruchten met deze verrukkelijke schelpdieren, afkomstig uit de heldere wateren van Zeeland. Elke oester belichaamt de pure, zilte smaak van de oceaan, een ware traktatie voor fijnproevers.

Onze Zeeuwse oesters worden met zorg gekweekt en met vakmanschap geselecteerd. Elke hap biedt een explosie van verse en bruisende smaken, perfect gebalanceerd tussen zoet en zout. De unieke combinatie van de Zeeuwse wateren en het vakmanschap van lokale oesterkwekers creëert een culinaire ervaring die ongeëvenaard is.

Serveer deze Zeeuwse oesters op een bedje van ijs met een vleugje citroen, of geniet ervan met een verfijnde vinaigrette. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon zin hebt in een luxueuze traktatie, onze Zeeuwse oesters tillen elke maaltijd naar een hoger niveau.

Breng de smaak van de Nederlandse kust naar jouw tafel en geniet van de onmiskenbare klasse en versheid van Zeeuwse oesters. Trakteer jezelf en je gasten op een onvergetelijke culinaire ervaring. Smakelijk eten!

Extra informatie

Aantal stuks

25 stuks

Diepvries of Vers

Vers

Herkomst

Zeeland

Houdbaarheid koelkast

24 uur

Misschien ook lekker?