Canadese kreeft 600-700gr

0 out of 5

 36,50

Beschrijving

Natuurlijke pracht uit de koude wateren van Canada, onze levende Canadese kreeft is een ware delicatesse die fijnproevers zal betoveren. Met zijn stevige schaal en sappig vlees belichaamt deze premium kreeft de hoogste kwaliteit die de zee te bieden heeft.

Versheid gegarandeerd: Onze levende Canadese kreeften worden zorgvuldig geselecteerd en direct uit de wateren van Canada naar uw deur gebracht. Geniet van de ultieme versheid en smaakbeleving die alleen mogelijk is met levende kreeften.

Smaakexplosie in elke hap: De natuurlijke leefomgeving van deze kreeften in koude, zuivere wateren resulteert in een unieke smaak en textuur. De sappige, malse kreeftenstaart en het smaakvolle klauwenvlees zorgen voor een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verwennen.

Bereidingsgemak: Onze levende Canadese kreeft is veelzijdig en gemakkelijk te bereiden. Of je nu kiest voor grillen, koken of stomen, de kreeft behoudt zijn natuurlijke smaak en textuur, waardoor elke bereiding een meesterwerk wordt.

Duurzaamheid in elke beet: Wij streven naar duurzaamheid in onze visserijpraktijken en garanderen dat elke kreeft op verantwoorde wijze wordt gevangen, met behoud van de gezondheid van het ecosysteem. Geniet met een gerust hart van deze heerlijke kreeft, wetende dat je bijdraagt aan het behoud van onze oceanen.

Ervaar de weelde van levende Canadese kreeft en voeg een vleugje luxe toe aan je culinaire avontuur. Bestel vandaag nog en laat de verrukking van vers gevangen kreeft je smaakpapillen betoveren.

5% gewichtsverlies is normaal vanwege verlies van vocht.

Ondanks zorgvuldige kwaliteitsselectie en transport, kan er bij levende dieren sterfte optreden.
We kunnen niet garanderen dat de dieren leven bij aankomst.

Extra informatie

Gewicht

600-700gram

Bewaaradvies

koelkast 4 graden

Diepvries of Vers

Levend

Gepeld of ongepeld

Ongepeld

Herkomst

Canada

Misschien ook lekker?