Rode grouper 1,3-1,7kg

0 out of 5

 37,45

Beschrijving

Ontdek de heerlijke smaak van onze Rode grouper! Deze prachtige vis, die behoort tot de baarsfamilie, is een lust voor het oog met zijn levendige rode kleur. Het witte vlees van de rode grouper is mild van smaak en bevat weinig graten, waardoor het perfect is voor verschillende bereidingswijzen.

Onze rode grouper wordt vers geleverd. Houd er rekening mee dat de ingewanden niet zijn verwijderd en de vis niet geschubd is. Dit betekent dat je kunt genieten van een authentieke culinaire ervaring met alle natuurlijke elementen intact.

Wat betreft voedingswaarden, bevat elke portie van onze rode grouper 385 KJ aan energie. Het vetgehalte is slechts 1 g, terwijl het eiwitgehalte indrukwekkend is met 19,4 g per portie. Met nul gram koolhydraten en een zoutgehalte van slechts 0,13 g kun je zonder schuldgevoel genieten van deze heerlijke vis. Of je nu een visliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en smaakvolle toevoeging aan je menu, onze rode grouper is een uitstekende keuze. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de verfijnde smaak en veelzijdigheid van deze vissoort!

  • Vers
  • Ingewanden zijn niet verwijderd
  • Niet geschubd
  • Gewicht: 1,3-1,7kg per stuk, gewicht kan maximaal 100gram afwijken van het bestelde gewicht, hiervoor wordt niet gecompenseerd.

Extra informatie

Gewicht

1,3-1,7kg per stuk

Glutenvrij

Ja

Lactosevrij

Ja

Met of zonder vel

Met

Met of zonder graten

Met

Energie

385 KJ

Vet

1 g

Eiwitten

19,4 g

Koolhydraten

0 g

Zout

0,13 g

Misschien ook lekker?