Cocktail garnalen

0 out of 5

 9,95

Beschrijving

Heerlijke Diepvries Cocktailgarnalen

Geniet van de ultieme smaakbeleving met onze diepvries cocktailgarnalen. Deze premium garnalen worden zorgvuldig geselecteerd en direct na vangst snel ingevroren om hun verse, sappige textuur en zee-achtige smaak te behouden.

Kenmerken:

  • Versheid Bewaard: Onze cocktailgarnalen worden met uiterste zorg behandeld om de versheid te behouden. Het invriesproces begint onmiddellijk na de vangst, waardoor je kunt genieten van de heerlijke smaak alsof ze net uit de zee komen.

  • Gemakkelijk te Bereiden: Deze diepvries cocktailgarnalen zijn eenvoudig te bereiden. Of je nu kiest voor bakken, grillen of roerbakken, je hebt in een mum van tijd een smakelijke en feestelijke garnalencocktail op tafel.

  • Veelzijdigheid in de Keuken: Voeg een vleugje luxe toe aan je maaltijden. Onze cocktailgarnalen zijn perfect voor salades, pasta’s, wokgerechten, en natuurlijk als de klassieke feestelijke garnalencocktail.

  • Duurzaam Gevangen: We hechten waarde aan duurzaamheid en verantwoorde visserijpraktijken. Onze garnalen worden op een ecologisch verantwoorde manier gevangen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van dit smaakvolle product.

Met onze diepvries cocktailgarnalen breng je de authentieke smaak van de zee naar jouw tafel. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en creëer onvergetelijke gerechten met deze premium garnalen.

Netto gewicht: 800gram

Extra informatie

Gewicht

800 gram

Diepvries of Vers

Diepvries

Bewaaradvies

-18º

Gepeld of ongepeld

Gepeld

Glutenvrij

Ja

Lactosevrij

Ja

Misschien ook lekker?