Eendenvleugels 1kg

0 out of 5

 4,90

Beschrijving

Ontdek de verrukkelijke wereld van onze eendenvleugels, bereid op traditionele Chinese wijze! Onze zorgvuldig geselecteerde eendenvleugels bieden een perfecte balans tussen mals vlees en een rijke smaak, waardoor ze een onmisbaar ingrediënt zijn voor liefhebbers van de Aziatische keuken.

De eendenvleugels zijn ideaal om te stoven, waardoor ze hun sappigheid behouden en doordrenkt worden met de heerlijke smaken van de Chinese keuken. Met onze speciale kruidenmix, geïnspireerd op eeuwenoude recepten, brengen we de authentieke smaak van het Verre Oosten naar jouw keuken.

Voeg een vleugje exotisme toe aan je maaltijden door deze eendenvleugels te stoven met groenten en kruiden volgens het traditionele recept. Geniet van de aromatische geuren en de smaakexplosie die ontstaat wanneer je deze eendenvleugels op tafel zet.

Onze eendenvleugels zijn van hoogwaardige kwaliteit, met aandacht voor detail bij elke stap van het bereidingsproces. Ontdek de eeuwenoude smaken van China met onze smaakvolle eendenvleugels en beleef een culinair avontuur in je eigen keuken!

Extra informatie

Gewicht

1 kilo

Diepvries of Vers

Diepvries

Bewaaradvies

-18º

Houdbaarheid na ontdooien

1 dag

Misschien ook lekker?