Ierse langoustines 3kg

0 out of 5

 106,50

Beschrijving

Proef de verfijnde smaak van Ierse Langoustines met ons diepvriesaanbod van 3 kg! Onze langoustines worden met zorg gevangen in de zuivere wateren rondom Ierland, bekend om hun overvloedige zeeleven en ongerepte natuur. Deze premium langoustines zijn een ware traktatie voor fijnproevers, met hun sappige vlees en zoete, zilte smaak.
Per verpakking mag je maar liefst 10-15 langoustines verwachten!

Onze diepvriesverpakking van 3 kg garandeert dat elke langoustine zijn versheid behoudt, van het moment van vangst tot aan jouw keuken. Het gemak van diepvries maakt het mogelijk om op elk gewenst moment te genieten van deze hoogwaardige delicatesse. Of je nu een uitgebreid feestmaal bereidt of snel een smaakvolle maaltijd op tafel wilt zetten, met deze Ierse Langoustines maak je gegarandeerd indruk.

Laat je creativiteit de vrije loop in de keuken en bereid de langoustines op jouw favoriete manier – grillen, bakken, roosteren of verwerken in verfijnde zeevruchtengerechten. Ontdek de culinaire rijkdom van de Ierse kustlijn met deze hoogwaardige langoustines, perfect voor gastronomisch genot bij elke gelegenheid. Verwen jezelf en je gasten met de luxe van Ierse Langoustines – een smaakvolle reis rechtstreeks van de Ierse wateren naar jouw bord. Eet smakelijk!

Extra informatie

Gewicht

3kg

Bewaaradvies

-18º

Diepvries of Vers

Diepvries

Herkomst

Ierland

Gepeld of ongepeld

Ongepeld

Houdbaarheid na ontdooien

1 dag

Misschien ook lekker?