Gepelde Vannamei garnalen 26-30 PD IQF

0 out of 5

 9,95

Beschrijving

Ontdek de Verfijnde Smaak van Onze Verse Vannamei Garnalen

Bij Xmall zijn we trots op het aanbieden van de allerbeste Vannamei-garnalen die de zee te bieden heeft. Onze garnalen worden zorgvuldig geselecteerd en duurzaam geoogst, waardoor we jou de hoogste kwaliteit en de puurste smaak kunnen garanderen.

Waarom Vannamei Garnalen?

Vannamei-garnalen staan bekend om hun lichte, zoete smaak en malse textuur. Ze zijn uitermate geschikt voor een breed scala aan culinaire toepassingen. Bak ze, grill ze, verwerk ze in pasta’s, roerbakgerechten of serveer ze als garnalencocktail; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Onze Vannamei-garnalen worden met de grootste zorg behandeld om ervoor te zorgen dat u alleen het beste van het beste krijgt. We begrijpen het belang van versheid als het gaat om zeevruchten. Daarom worden onze garnalen onmiddellijk na vangst of oogst snel ingevroren om hun smaak en voedingswaarde te behouden. Zo kun je altijd genieten van de heerlijke smaak van verse Vannamei-garnalen, wanneer het jou uitkomt.

Rauwe gepelde Vannamei garnalen zijn onbewerkte garnalen van het Vannamei-ras die al zijn ontdaan van hun schaal en klaar zijn voor gebruik in diverse gerechten. Deze garnalen hebben een frisse, sappige textuur en worden vaak gekookt of bereid volgens verschillende recepten om hun heerlijke smaak te benutten.

Deze garnalen zijn per stuk, IQF ingevroren.

Netto gewicht: 750gram

Extra informatie

Gewicht

750 gram

Diepvries of vers

Diepvries

Bewaaradvies

-18 graden

Herkomst

Stille Oceaan

Misschien ook lekker?