Vacature Office Manager bij XMALL op Urk (24 – 40 uur)

Vacature Office Manager bij XMALL op Urk (24 – 40 uur)

Wij zijn op zoek naar een energieke en proactieve Office Manager om ons team te versterken. Als Office Manager ben je de spil van ons bedrijf en speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze organisatie.

Wat staat je te wachten?

Als Office Manager bij XMALL zijn flexibiliteit en creativiteit belangrijke eigenschappen. Je bent namelijk verantwoordelijk voor verschillende uiteenlopende taken. Zo draag je zorg voor een netjes kantoorpand met goede werkplekken. Ook organiseer je evenementen, zoals bedrijfsuitjes en beurzen, en ben je het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en facilitair medewerkers. Daarnaast ben je in staat om, indien nodig, te fungeren als personal assistent van de directie.

Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor administratieve taken, zoals het verwerken van bestellingen, aanvragen van offertes en het afhandelen van e-mails. Je beheerst de Nederlands taal uitstekend, hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel spraak als geschrift en bent bekend met MS Office.

Binnen XMALL is samenwerking van groot belang. Daarom ben jij als Office Manager een echte teamspeler die communiceert met collega’s van verschillende afdelingen. Zo waarborg je een vlekkeloze en gestroomlijnde samenwerking.

Wat hebben wij voor jou in petto?

  • Een salaris tot maximaal € 2.800,- bruto per maand;
  • De mogelijkheid om 24 tot 40 uren per week te werken, waarbij we rekening houden met jouw voorkeuren;
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden centraal staan;
  • Een hecht team met collega’s dat samen successen viert;
  • Je hebt recht op 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Over XMALL

XMALL is gevestigd op Urk en sinds 2014 dagelijks bezig met het bezorgen van levende, verse en bevroren vis. In 2020 is ons assortiment uitgebreid met vlees en inmiddels weten ruim 15.000 klanten ons te vinden. Ons vaste team bestaat uit 5 medewerkers op de backoffice die verantwoordelijk zijn voor klantcontact, het verwerken van bestellingen, het bijhouden van voorraden en de inkoop. Daarnaast beschikken we over 4 productiemedewerkers die dagelijks bestellingen portioneren, inpakken en bezorgen van bestellingen.

Klaar voor je volgende carrièrestap?

Ben jij een echte spin in het web en wil jij deel uitmaken van ons team? Neem contact op met Xiao Chen via administratie@xiaos.nl of via 06 14647187 om te solliciteren of voor vragen over de vacature of procedure.

XMALL
Breehorn 8A
8321 WP Urk
Nederland

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.