Koningskrab klein 1-2kg

0 out of 5

 149,90

Beschrijving

King crab

Als het gaat om de lekkerste krab, zijn de kenners het er unaniem over eens: de king crab is absoluut onovertroffen en een ware culinaire traktatie. Deze gigantische krab kan een spanwijdte tot bijna 2 meter en een gewicht tot 10 kilo bereiken. Deze Noorwegen afkomstige king crab weegt tussen 1-2 kg en kost € 99,95 per kg.

Let op:

  • Vooraf betaalt u een indicatief bedrag. U betaalt voor het exacte gewicht van de koningskrab. We nemen contact met u op voor eventuele bijbetaling indien de king crab zwaarder is of voor restitutie indien de king crab lichter is.
  • 5% gewichtsverlies is normaal vanwege verlies van vocht.
  • Ondanks zorgvuldige kwaliteitsselectie en transport, kan er bij levende dieren sterfte optreden, daarom kunnen we niet garanderen dat de dieren leven bij aankomst.
  • De prijs is een indicatie, u betaalt de prijs afhankelijk van het gewicht. We nemen contact op als u koningskrab bestelt.

Koningskrab van XMALL

De king crab, ook wel koningskrab genoemd, staat vooral bekend om zijn heerlijk zoete vlees. Het is een echte delicatesse die zowel qua smaak als veelzijdigheid indruk maakt. Onze levende koningskrab is een prachtige keuze voor de avontuurlijke fijnproever. Met zijn imposante verschijning brengt deze koning der krabben een spectaculaire ervaring naar uw keuken.

De king crab: Een exclusieve delicatesse

De koningskrab is een opvallende en indrukwekkende krabsoort die zijn oorsprong vindt in de noordelijke wateren van de Beringzee en ten zuidoosten van Alaska. Traditioneel worden deze grote exemplaren direct na de vangst gekookt en ingevroren, maar vanuit Noorwegen worden levende king crabs aangevoerd. Het vangstgebied strekt zich uit tot het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan. Om deze kostbare delicatesse te vangen, gebruikt men vaak korven. De krabben worden zorgvuldig geselecteerd voordat ze op de markt komen.

Luxueuze uitstraling en verfijnde smaak

De king crab is zeer geliefd in exclusieve gerechten vanwege zijn delicate en sappige vlees, met een unieke smaak en textuur. Het vlees van de king crab wordt vaak gebruikt in exclusieve gerechten, maar vinden we ook vaak terug in krabbensoep en krabsalades. Of het nu gaat om een feestelijke maaltijd of een verfijnde restaurantervaring, de king crab is een ware traktatie voor liefhebbers van een bijzondere culinaire ervaring.

Misschien ook lekker?