Levering van maandag t/m vrijdag*
Levering in heel Nederland en Vlaanderen (m.u.v. Waddeneilanden)*
Exclusief & duurzame producten – Gratis verzending vanaf €70
Search
0
Shopping Cart
€
0,00
Home
Vis
Zalm
Extra’s
Schaal en Schelpdieren
Kreeft
Garnalen
Extra’s
Vlees
Varkensvlees
Rundvlees
Lamsvlees
Kip
Eend
Aziatische gerechten
Hotpot en Dimsum
Sushi en Sashimi
Kruiden
Extra’s
Recepten
Over Ons
Login/Registreer
Zalm in romige saus met tagliatelle
Team Xmall
Recepten
0 Comments
Ingrediënten voor 2 personen
2 moten zalm
4 tenen knoflook
Grote hand verse spinazie
250 ml kookroom
1 el oregano
4 takjes verse dille
7 zongedroogde tomaatjes
Chilivlokken, 10 vlokjes ( hou je niet van pittig, laat deze
achterwege
Olijfolie
peper en zout
Kook de tagliatelle gaar volgens de verpakking.
Bestrooi de zalm met peper en zout.
Bak de zalm aan beide kanten ongeveer 5 min,
leg ze na het bakken apart op een bord.
Hak de knoflook en snijd de tomaatjes in stukjes
Doe een scheut olijfolie in de pan en voeg de kruiden, knoflook en
tomaatjes toe.
voeg daarna de kookroom toe, samen met de spinazie en wacht tot
de spinazie helemaal geslonken is.
Leg de zalmfilets terug in de pan en laat nog een minuut warmen.
Verdeel de tagliatelle over de borden, schep de saus erover en leg de
zalm bovenop.
(je kan na het bakken de huid er makkelijk vanaf
halen)
Home
Vis
Zalm
Extra’s
Schaal en Schelpdieren
Kreeft
Garnalen
Extra’s
Vlees
Varkensvlees
Rundvlees
Lamsvlees
Kip
Eend
Aziatische gerechten
Hotpot en Dimsum
Sushi en Sashimi
Kruiden
Extra’s
Recepten
Over Ons
Login/Registreer
WhatsApp